dinsdag 16 maart 2010

Op verkenning in Kaapstad








Vandaag voor de eerste keer met de fiets de omgeving verkent.
Eerst langs “Bowmans Cycle Shop”voor een klein probleemke met de voorvork op te lossen (bike in een koffer is altijd wel iets!!).
Ineens maar al wat voorraad “gellekes” en “bommekes” opgeslagen en daarna richting Waterfront…the place to be voor de toeristen en het moet gezegd het is er schitterend!
Pastake op een terraske en kort na de middag de klim naar de Tafelberg.
Althans dat was de bedoeling maar na een klein uurtje klimmen (reeds voorbij het kabelstation) was de weg volledig afgesloten vanwege gevaar voor vallende rotblokken.
Dan maar terug gekeerd en de lange maar niet zo steile klim naar Signalhill gedaan waar je een prachtig uitzicht hebt op de baai en het nieuwe,gigantische nog volledig in opbouw zijnde voetbalstadium voor het WK deze zomer.
Eerste vaststelling,de beentjes deden het niet slecht voor de eerste keer na een vermoeide reis,de omgeving is weeral indrukwekkend maar de zon brand verschrikkelijk (ik heb heel de middag met mouwstukken gerede omdat mijn armen na 2uur biken al vuurrood zagen) en als de wind zo blijft waaien hoop ik dat we hem veel in de rug gaan hebben!
Morgen komt de Polle en de rest van de bende aan..looking forward to that!!
I'll keep you posted....

Geen opmerkingen: