woensdag 15 oktober 2008

Cairns…Australië
























Na 28 uren eindelijk de verlossende woorden van onze Qantas piloot »welcome in Cairns International Airport ».Eigenlijk is de vlucht goed verlopen,eerst waren we nog onder de indruk van het fantastische afscheidsfeest in de vertrekhal van Zaventem,we willen langs deze weg dan ook iedereen bedanken die speciaal effe afgezakt waren om ons met de nodige toeters en bellen,bubbels en knuffels te komen uitwuiven…het waren al direkt de eertse kippevelmomenten…Thanx mates!!
Daarna goed geslapen,lekkere Sushi gegeten in Singapore en dan via Darwin naar onze eindbestemming…het prachtige maar tropisch warme Cairns,de warmte overvalt je hier direkt en mijn geschoren kopke was na een halve dag al roodverbrand.
De fietskoffers werden zonder problemen afgeleverd en mijn UPS pakket dat ik 2 weken geleden al opgestuurd had lag al te wachten in de storage room van het hotel…maw het avontuur kan beginnen.
We hebben hier al kennis gemaakt met enkele belgen waaronder Karen Steurs die hier met de hulp van haar kersverse echtgenoot (dit is hun huwelijksreis!!)gaat proberen om bij de dames de overwinning te behalen en ook met Ben en Karel,2 jonge gasten van 23 jaar die in hetzelfde hotel als wij verblijven en waar we morgen een toerke gaan met losrijden.
I’ll keep you posted...







2 opmerkingen:

Jeroen zei

Hey vleesklakske,

Ge staat er goed mee jong, direkt een pak minder gevaarlijk...
Allé, goe om te horen da ge goed zijt ginder geraakt, hou ons maar op de hoogte van de avonturen.
Veel succes, veel plezier en geniet van Australië zou ik zeggen!! In November hoor ik de straffe verhalen wel.

Grtz, Jeroen
PS: Wist ni da gij tijdens den Transalp zoveel naar uw Livestrong bandje hebt moeten kijken... ;) Succes!!

Gorpie zei

Hey krokos,

alvast veel succes ginder in het warme australië!

Marcos, ferm om te lezen van da polsbandje en foto van uwe pa.
Is idd een extra dimensie!

Mario diene saussice die ge hebt meegekregen uit wommelgem, das veur elken dag éne hé!

Geef de VanTuyl en de specialized nu maar de sporen en als ge nen ijsbeer tegenkomt, dan hedde gene klop van den hamer gekregen!!

gts Gorpie