donderdag 30 oktober 2008

Stage 10 : Ayton-Cape Tribulation 49km/700hm

Rustig tegen 20km/u achter de wagen…fotokes trekken,handjes schudden,grapjes uithalen…het zit erop,wegens een nog vrij zware valpartij in één van de laatste afdalingen wordt er besloten om de ganse rit in groep te blijven.
En dan eindelijk…na +/- 47 uur fietsen in de brandende zon het bord “Welcome in Cape Tribulation”.We slaan linksaf een zigzag weg in door het regenwoud en dan plots….het strand..de finish…veel volk…fotografen..cameramensen…en het water.
Weeral een onvergetelijk moment.Vele bikers knallen met fiets en al het water in..ik weet niet welke foto’s ik eerst moet nemen.Mario duikt ook direkt de golven in…iedereen is dolgelukkig dat ze het gehaald hebben.
De organisatie heeft grote koelboxen met bierblikjes voorzien dus het feest kan beginnen.
De huldiging vind ook plaats op het strand,van elke categorie worden de eerste 5 op het podium geroepen en krijgen een trofee…this is my one moment of fame…”on the fourth place with the masters 2…from Belgium…Marc Roggen…hier ben ik best wel trots op,het is een droom die in vervulling gaat.
Vanavond slapen we in een luxehotel….eerst een groot galafeest van de organisatie en dan terug een zacht bed…een lekkere douche…pinten drinken en ervan genieten.
You hear more when we are back in Cairns…LET THE PARTY BEGIN!!

2 opmerkingen:

Liesbeth zei

Amai amai!
Sowieso al superknap dat je dat uitfietst en dan nog eens zo een superprestatie!! Nen helen dikke proficiat Marc!! Goed nagenieten, en drinkt er daar maar ene (of twee of twintig) op de overwinning, maar da zal er ni aan mankeren!!

Groetjes Team La Pipe 2, Johan en Liesbeth.

Anoniem zei

Amaai maatje,

het was 10 dagen elke avond spannend de verschillende sites afsurfen om te zien hoe de prestaties zich maar bleven opstapelen. U kennende heb je ongetwijfeld genoten van dit avontuur. Ongelooflijke prestatie wat je daar hebt neergezet. We kijken al uit om alle verhalen te horen. De Leffe staat al koud.

Groeten en knuffels van

Kiera en Maureen + Nico & Sandra !!!